האקדמיה הישראלית למדעים מעניקה עד 10 מלגות בתר-דוקטורט לכלל מוסדות המחקר כל אחת של שנתיים. המלגות מיועדות לחוקרים צעירים שלא הצליחו להשתלב בחו"ל מכל תחומי הידע. סכום כל מלגה 150,000 ש"ח כל שנה וההתחייבות היא לשנתיים (300,000 ש"ח) מתוכה ככל ויזכה המשתלם האוניברסיטה תפעל למימון מחצית המלגה (150,000 ש"ח).

1. על החוקר הקולט לשלוח את כל החומר המיועד של המועמד/ת  לקבלת ההתחייבות עד לתאריך 20.6.2021 (לאחר מועד זה לא יוכנו התחייבויות, אין להפנות תלמידים לרשות ללימודים מתקדמים לקבלת המסמך) למייל של רמ"ד מלגות בתר דוקטורט ענת אבוטבול aabutbul@univ.haifa.ac.il

2. עם קבלת ההתחייבות המנחה הקולט ידאג להעבירה למועמד/ת הפוטנציאלים בכדי שהם ישלחו את מועמדותם כולל מסמך ההתחייבות, עד לתאריך 30.6.2021, לידי גב' בת שבע שור מהאקדמיה הלאומית הישראלית למדעים (כפי שמפורט בקול הקורא)

קול קורא