האקדמיה הלאומית הישראלית למדעים מעניקה מלגות הצטיינות לחוקרי בתר-דוקטורט זרים בישראל, כל מלגה לתקופה של שנתיים, לחוקרים מכל תחומי הידע.

סכום כל מלגה 160,000 ש"ח כל שנה. ככל ויזכה המשתלם האוניברסיטה תפעל למימון מחצית המלגה במקצועות ה STEAM (80,000 ש"ח) ולרבע מלגה (40,000 ש"ח) במדעי הרוח.

1. על החוקר הקולט לשלוח את כל החומר המיועד של המועמד.ת  לקבלת ההתחייבות עד לתאריך 4.9.2022  למייל של רמ"ד מלגות בתר דוקטורט מור ארזי marazi@univ.haifa.ac.il , (לאחר מועד זה לא יוכנו התחייבויות, אין להפנות תלמידים לרשות ללימודים מתקדמים לקבלת המסמך).

2. עם קבלת ההתחייבות המנחה הקולט ידאג להעבירה למועמד.ת הפוטנציאלים בכדי שהם ישלחו את מועמדותם כולל מסמך ההתחייבות, עד לתאריך 1.10.2022, לידי גב' בת שבע שור מהאקדמיה הלאומית הישראלית למדעים (כפי שמפורט בקול הקורא).

קול קוראApplication Form , Call for applications