טפסים למלגות לתואר שלישי

טפסים ל -3 סוגי מלגות:

מלגת עידוד נסיעה לכנס מדעי/מחקרי/מקצועי בחו"ל – לתלמידי שנה א'-ד' בלבד במסלול הרגיל ולתלמידי שנה א'-ה' בלבד במסלול הישיר (ברצף לימודי), את הבקשה יש להגיש לאחר החזרה מהכנס בצירוף אישור רישום לכנס ואישור כניסה לארץ. ניתן להגיש בין התאריכים 1.10.2023 עד ה 1.9.2024.

מלגה בגין פרסום מאמר- לתלמידי שנה א'-ד' בלבד במסלול הרגיל ולתלמידי שנה א'-ה' בלבד במסלול הישיר (ברצף לימודי), את הבקשה יש להגיש לאחר פרסום המאמר בצירוף צילום הדף הראשון של המאמר וקישור לדף האינטרנט בו פורסם המאמר (ככל ויש). ניתן להגיש בין התאריכים 1.10.2023 עד ה 1.9.2024.

מלגת עדוד מחקר –  לתלמידי שנה א'-ג' (ברצף לימודי) בעלי הצעת מחקר מאושרת בלבד. ניתן להגיש מתחילת שנה"ל ועד סוף סמסטר ב'.

את הטפסים יש לשלוח למייל: aabutbul@univ.haifa.ac.il

טופס הצהרה על קבלת מלגה:

הצהרה – קבלת מלגת הצטיינות "ברקת" ו"כלים שלובים"/מלגת "בלום": עבריתEnglish

הצהרה – קבלת מלגה מתקציב מחקר: עבריתEnglish

הצהרה- קבלת מלגה ייעודית

טופס קורות חיים (מובנה):  עברית או English

טופס פרטי חשבון בנק: Bank account details bank account details

דו"ח התקדמות לות"ת: טופס דו"ח התקדמות למלגת ות"ת-תשפ"ד

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.